Телефон0897 41 31 76

Антицелулитен масаж с моделираща и стягаща терапия

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж с моделираща и стягаща терапия на ханш,бедра,корем и паласки.

Какво представлява антицелулитния масаж и защо се нуждаем от него?

Антицелулитният масаж е мануална лимфна (ръчна) терапия, която цели да премахне подкожните мазнини и да раздвижи лимфната течност в проблемните зони на тялото.
Техниките, използвани по време на антицелулитен масаж, са енергични и целят да раздвижат кръвопотока и лимфната течност. Засиленото кръвообращение подпомага разграждането на мазнините в проблемните области и захранва тези зони, за да могат да се възстановят бързо и ефективно.

Запазете час >>

Възможно е антицелулитният масаж да се комбинира с други терапии и техники, за да се засили ефектът от процедурите За постигане на добър краен резултат се използват специални техники на работа, както и подходящи масажни и етерични масла.

За да има видим ефект от масажа, са нужни 6-10 процедури. Към тях се добавят  различни съставки, с чиято помощ тялото се възстановява по-бързо.

Най-голям ефект от антицелутния масаж има при  редуване на процедури с вендузи, лимфен дренаж и мануален ръчен масаж, подсилен с антицелулитни кремове. Така се подобрява кръвообращението и лимфотока на проблемните зони, което спомага за разнасяне на натрупванията.

Каква е причината за появата на целулита?

Най-често причината да се появи целулита е обездвижване. Зимните месеци предразполагат към застояване. Работата от своя страна и по-уседналия начин на живот също са една от причините за тази промяна в тялото ни. Ако нямате време за активен спорт, но искате да изглеждате по-добре, то тогава антицелулитният масаж е точно за вас. С него ще решите проблемите си за кратко с позитивен резултат.

Защо да изберем антицелулитен масаж?

С този масаж ще се освободим от натрупаните през студените месеци излишества под формата на целулит. Всеки иска да има красива фигура и да не се страхува да се съблече на плажа. Вече и това е възможно.

Антицелулитен масаж Антицелулитен студио Релакса Антицелулитен масаж

Необходими са няколко процедури и мазнините в проблемните ви области ще изчезнат. Много е важно как се прави масажът. Ако не се прилага от специалист, може да има негативен ефект. Затова се препоръчва да бъде правен само от специалист, за да може да се отпуснете и да постигнете желания ефект – идеалната фигура и желаното самочувствие.

Антицелулитният масаж е идеален за ханш, бедра, корем и паласки. С него ще се отървете от излишествата, пречещи на вашето щастие.

Не  губете време – запишете си час за антицелулитен масаж, с който ще моделирате тялото си по ваше желание.

Запазете час >>

Антицелулитен масаж с моделираща и стягаща терапия
4 от 2 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *