Телефон0897 41 31 76

Светлинна терапия за премахване на бръчки Bioptron на лице

светлинна терапия бръчки

Какво представлява лечението със светлинна терапия за премахване на бръчки Bioptron?
Бърза сигурна и много ефективна -светлинна терапия BIOPTRON или триполюсен RF. Лечението се използва за борба със стареенето, и за премахването на бръчки. Светлинната терапия BIOPTRON е революционна терапия и се използва в Европа през последните 25 години. Прилагането на BIOPTRON Light води до по-гладко усещане на кожата, която има по-здравословен вид, забелязва се дори от първите лечения. Терапията бързо подобрява микроциркулацията и клетъчната оксигенация, като в същото време увеличава производството на нов колаген в кожната тъкан, който ще помогне за възстановяване и стягане на кожата и еластичност. BIOPTRON може да усъвършенства съществуващите бръчки и да предотврати преждевременното образуване на нови такива. BIOPTRON Light работи на клетъчно ниво в организма, особено на клетъчната мембрана. Когато устройството за BIOPTRON се провежда над повърхността на кожата, енергия от излъчената светлина прониква в подлежащите тъкани. Това произвежда биологичен отговор, наречен фото- био стимулиране, който инициира някои биологично регулаторни промени в клетката. Това води до верижна реакция от събития, клиничното значение на което е от основно значение за грижа за кожата.

Запазете час >>

Някои от отбелязаните ефекти, важни за здравето на кожата, са:

 • Подкрепа за синтеза на колаген Подобрена циркулация в малките кръвоносни съдове (микроциркулацията)
 • Стимулиране на регенерация на репаративната тъкан
 • Подобряване на поток от хранителни вещества на кожата
 • Подобряване на премахването на екстра- клетъчни бактерии
 • Подобрена клетъчната оксигенация

BIOPTRON не може напълно да замести козметичните препарати и кремове, но служи за значително допълване и засилване на ефекта им. Естествените ползи от светлинната терапия BIOPTRON по кожата, в съчетание с подобрен с активно вещество за кожата съставка може да осигури значително по-динамични резултати в по-кратък период от време, отколкото когато и да било.

Какви са предимствата от тази технология?

 • Тук няма хирургична намеса
 • Бързи, видими и дългосрочни трайни резултати
 • Не предизвиква дискомфорт
 • Третира всички типове кожа
 • Пациента няма нужда от престой в болница
 • По-ниска цена на лечението в сравнение с предишните технологии.

Процедурата, може да предизвика реално и пълноценно подмладяване на кожата ви без да има нужда от пластична операция и няма нужда от период за възстановяване.
Бонусът за вас е: стегната, здрава и млада кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача, изгладена назолабиална гънка и видимо избистрен околоочен контур.
Bioptron е световно патентован уред за светлинна терапия. Той печели най-голямото признание, което се дава от Европейският конгрес на естетичната и антиейджинг медицина – първа награда за най-добър антиейджинг медицински уред. Biotron взима първо място за специалният си оптически елемент, който излъчва светлина, която е същата като част от електромагнитния спектър, нормално продуциран от слънцето, но без ултравиолетови лъчи.
Светлинната терапия Bioptron може да действа по естествен начин, като стимулира регенеративните и балансиращи възможности на тялото и по този начин му позволява само да упражни своя лечебен потенциал. След като е достигнала до тъканите, светлинната енергия стартира процеса на биостимулация (това означава, че стимулира позитивно различни биологични процеси в организма и по този начин засилва функциите на организма Bioptron действа на клетъчно ниво, подобрява микроциркулацията, задвижва възстановителните процеси, стимулира собствения лечебен потенциал на всеки един организъм. Обсегът му на действие е много широк – използва се в дерматологията, физиотерапията, ревматология, ортопедията и травматологията, педиатрията, естетичната и антиейджинг медицина.

Запазете час >>

 

Вижте още:
Антицелулитен масаж
Огнен масаж за отслабване
Ваучер за масаж (подарък масаж)

 

Светлинна терапия за премахване на бръчки Bioptron на лице
4.5 от 2 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *