Телефон0897 41 31 76

Oгнен масаж за отслабване

огнен антицелулитен масаж

Oгнен масаж с ефект от първата процедура

Огненият масаж или масаж – фламбе, както често го наричат, се прилага по стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката на талията, бедрата и ханша. Това е възможно най-добрият и най-бърз начин да се отървете от нежелания целулит, да се почувствате облекчени и релаксирани. Масажът се прилага с вендузи и ексфолиране по ваше желание.

История на масажа

Огненият масаж идва от Тибет, прилаган от китайците като част от тяхната спа култура. Те установили неговата лечебна сила и го разпространили по целия свят.

Защо да изберем огненият масаж?

Този масаж помага засилване на кръвообръщението. Това от своя страна разгражда мазнините в проблемните зони от тялото. Същевременно захранва същите зони с цел да се възстановят по-бързо. Огненият масаж може да бъде комбинират и с други процедури с цел да се засили неговия ефект. За да имате добър и дълготраен резултат е необходимо да направите серия от 6-10 процедури. Използват се специални съставки (екстракт от кофеин, канела и др.), с чиято помощ се подобрява кръвообръщението и се забързва метаболизма.

Запазете час >>

Какво представлява огненият масаж?

Макар да ви се струва доста екстремен, той всъщност е изключително полезен. При него се случва следното:
Започва се с почистваща фаза, като целта е да премахнем мъртвите клетки от повърхността на кожата. След това тялото се намазва с маска и се извършва 10-15 минути релаксиращ масаж, както при всички стандартни масажи. Целта е кожата да се отпусне, за да бъде податлива на въздействие. После се поставя напоена кърпа с билков екстракт. Върху нея се слага друга, напоена със спирт и се запалва. По този начин тялото се загрява – порите се отварят и поемат билковия екстракт. Така се укрепва имунната Ви система, чувствате се релаксирани и заредени. Този масаж е идеален ако страдате от безсъние, хронично главоболие, постоянен стрес и тревожност. Подарете си няколко минути спокойствие, помислете за себе си. Изберете да бъдете здрави. Защото здравето отвътре личи отвън.

Запазете час >>

 

Вижте още:

Офертата ни за Антицелулитен масаж

Oгнен масаж за отслабване
5 от 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *