Телефон0897 41 31 76

Юмейхо масаж

Юмейхо масаж

Юмейхо или още Сайонджи масаж представлява терапия, състояща се от 100 похвата, която цели да премахне от вашето тяло остра или хронична болка, натрупана в следствие от различни фактори. Тя подобрява здравето ви с бърз и дълготраен ефект и е особено ефективна при заболявания, свързани с опорно-двигателната система.

Защо юмейхо?

Юмейхо е философия, свързана с баланса на човек със себе си. Тя описва цялостната  ни хармония със заобикалящия ни свят. В юмейхо се включват различни практики, свързани с масажи, техники за упражнения, чиято цел е да се открие и съвмести енергийния център на човека.

Откъде води началото си юмейхо масажът?

За откривател на юмейхо масажа се смята преподавателя по китайски език Масаюки Сайонджи. Той посветил младостта си на това да се научи на лечебните подходи. Също така, ги систематизирал в поредица, озаглавена от него като „Хълбочно-наместваща Юмейхо терапия“. До сетния си дъх Сайонджи практикувал усърдно метода юмейхо в Международния   институт по превантивна медицина, основан от самия него в Токио.

В наши дни, благодарение на него изкуството на профилактичната терапия юмейхо е добре познато, разпространено и обикнато. В България има своите корени и последователи и е достъпно в по-големите градове в страната в така наречените  студиа.

За прилагането на юмейхо масажа

Юмейхо масажа е идеален при симптоми на обща скованост на цялото тяло или отделни негови части. Тази скованост често е предизвикана от заседналия ни начин на живот, от стреса, на който сме подложени, бил той физиески или емоционален. Друга причина би била  депрсия, проблеми с храносмилането, различни състояния на тревожност и други често срещани като главоболие. Ако искате да се справите със стреса инегативните емоции по естествен начин, то тогава юмейхо масажът е за вас. Той ще ви възстанови, както физически, така и емоционално.  Ще увеличи вашите жизнени сили като ви помогне да се върнете към изначалния източник на живителни сили – природата.

Тайната на юмейхо масажа

Тайната на юмейхо масажа се крие в неговото системно прилагане. Ако започнете тази терапия, е хубаво да сте стриктни и сериозни към себе си, тъй като само така ще има тран успех за вас и вашето тяло. Юмейхо се справя с проблеми от всякакъв характер: например, болки в стъпалата, в таза, при гръбнака, ставите, коленете и много други.

С юмейхо терапията си възвръщате симетрията на вашето тяло

Не е тайна, че в основата на юмейхо стоят грижите за нормалното функциониране и положение на тазобедрените стави и гръбнака. С помощта на разнообразни движения се нормализира движението при разстроените участаци или стави и се отпускат втвърдените мускули като по този начин се насищат с кръв и вие моментално усещате промяна и прилив на енергия във вашето тяло.

Юмейхо масажът е свързан с профилактика на цялото тяло. Първоначално решава зонални проблеми, а при по-честа употреба, води до ободряващо и многостранно действие върху целия организъм.
Не губете време в болки и очакване те да си идат сами. Подарете си спокойствие и комфорт – за вас и вашето тяло. Защото, когато тялото е неспокойно, и душата не е. Юмейхо масажът е вашият начин да се справите с натрупаните негативни и стресови емоции. Подарете си един час и веднага ще усетите промяната.

Юмейхо масаж
5 от 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *