Телефон0897 41 31 76

Масажист Христо Господинов

Здравейте,

казвам се Христо Господинов. Завършил съм Класически, Източноазиатски и Антицелулитен масаж при проф. Крайджикова в НСА ”ВАСИЛ ЛЕВСКИ” СДК . Притежавам 3 сертификата от Асоциация на Физиотерапевтите в България.

Масажист Христо ГосподиновЗапознах се със силата на масажа и мануалната терапия още при първата травма, която получих в професионалния спорт, което ми загатна, че това ще бъде новото ми Ампоа. Практикувам баскетбол от 15 години професионално, но не бях почувствал такова удовлетворение, като това след като си помогнал на човек да се справи с съпътстващи го проблеми. Силата на масажа и по точно Комплексна Мануална Терапия е да премахва енергийните блокади и да отпуска тялото и духа. Виждам благодарност в очите на моите клиенти, което ми носи допълнителна мотивация.

Комплексната терапия представлява съвкупност от дълбокотъканен масаж, кинезитерапия, динамично-рефлекторни масажи на горни и долни крайници, диагностика на тялото и по-точно крайниците с цел подобряване на стойката и тялото в пространството. Практикувах тази терапия със Световно известната Руска трупа балет „Тодес„.

Дипломи и сертификати

Сертификат Христо Господинов Сертификат Юмейху терапия Токио Сертификат масажи Сертификат масажи Сертификат масажи Сертификат масажи Сертификат масажи
Заповядайте и Вие да опитате!