Телефон0897 41 31 76

Музиката по време на масаж

massage music

Музиката е ефективен начин да се справим със стреса. Доказано е, че музиката лекува, влияе на много различни нива за справяне с ежедневния стрес.

Музиката по време на масаж помага за отпускане, за пълна релаксация, за изгонване на мислите от съзнанието ни. Музиката оказва влияние върху емоциите и нашето тяло. Как? Докато слушаме музика, която ни допада, тялото се отпуска, отдалечавайки се от стреса все повече и повече. Звукът от различните музикални инструменти води до релаксация на ума, а оттам и на тялото. А само когато тялото ни е отпуснато, можем наистина да се насладим на масажа.

Каква е подходящата музика по време на масаж?

Класическа, отпускаща, такава, която няма да ви напрегне, а ще ви помогне да съпреживеете справянето със стреса. Оперната музика също е добър вариант.

Компилацията от различни звуци, включително и тези от природата, като дъжд, водопад, гръмотевици и други, допринасят за пълното отпускане. С помощта на класическата музика прочистваме ума си и сме готови да се отпуснем. Оперната музика също е много подходяща за слушане по време на масаж. Причината е , че е наситена с емоции, но в същото време е много лека и приятна за слушане. Силата на звука не трябва да е голяма, а приятна за ухото, да се слива с атмосферата.

По време на масажа се отделят ендорфини, които от своя страна ни карат да се чувстваме щастливи. Същите хормони се отделят и докато слушаме музика (особено опера), тъй като съпреживяваме и се вълнуваме.

Препоръчани песни и мелодии за релаксация по време на масаж

1 Hour Calm Music, Soft Soothing Instrumental Music, Spa Music

Spa Music, Massage Music, Relaxing, Meditation Music

3 HOURS of Relaxing Music

Музиката е за масажа както аромата за една пекарна: може да не е основното, но задължително се забелязва отсъствието ѝ, а тя определено допринася за вашето незабравимо изживяване.

Музиката по време на масаж
5 от 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *