Телефон0897 41 31 76

Болкоуспокояващ масаж на цяло тяло плюс бонус

болкоуспокояващ масаж

Болкоуспокояващ масаж на цяло тяло с магнезиево олио, плюс рефлексотерапия или акупресура на ходила и длани

Болкоуспокояващ масаж на цяло тяло с магнезиево олио подобрява:

  • Eластичността на кръвоносните съдове и кожата
  • Подобрява кръвообращението на намазания участък
  • Успокоява болките
  • Отпуска мускулите и ускорява процеса на тяхното възстановяване
  • Действа противовъзпалително
  • Ускорява изхвърлянето на токсините
  • Влияе благотворно върху нервната система
  • Премахва синини.

Особено подходящ при: обща скованост на тялото (при болки в гърба, кръста, раменете и дискомфорт в цялото тяло), предизвикана от заседнал начин на живот; физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност; болки в кръста, гърба и ишиас, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.Магнезиевото олио се използва при: отслабена имунна система, умора, мускулна слабост, нервност, депресия, отслабване на паметта, загуба на концентрация; проблеми с кръвното, висок холестерол, диабет, диабетна невропатия, камъни в бъбреците, мускулни крампи; остеопороза, атеросклероза, псориазис, брадавици, екзема, кокоши трън, зъбен кариес, целулит, повишeна консумация на алкохол.

Някои от предимствата на рефлексотерапията са: способността й да стимулира нервните функции, увеличаване на енергията, подобрява кръвообращението, предизвиква дълбоко състояние на релаксация, премахва токсините, стимулира централната нервна система, предпазва от мигрена, почиства пикочните пътища, ускорява възстановяването след травма или хирургическа намеса, помага за облекчаване на нарушения на съня, помага при депресия, намалява и облекчава болката. Освен това, тя може да помогне за облекчаване на лечение на различни ракови заболявания и дори помага за успокояване на болките при бременност.

Запазете час >>

Много от нас сме на крака по цял ден на работа. Независимо дали работите в офис, фабрика, в болница, или нещо подобно, рефлексотерапията е един добър шанс, стреса върху краката ви да бъде избегнат. Рефлексологията е много повече от масаж на краката, но в основата му, това е най-лесният начин да се опише процеса. Тази специфична област на масажна терапия включва и ръцете и ушите, което я прави повече от един масаж на крайниците.

Рефлексологията е алтернативно лечение на широк спектър от състояния, както е споменато по-горе, и е била използвана в продължение на хиляди години. Древните китайци и египтяни са документирали практики, подобни на рефлексотерапията като лечение за някои страдания. Терапията включва прилагане на натиск за конкретни области в ръцете, краката и ушите, които засягат определени рефлекторни зони на тялото. Представете си, че има връзка между зони на краката и ръцете, които представляват определени области на тялото ви, и че могат да бъдат коригирани или управлявани чрез тези зони.
Този вид терапия не е широко приета в медицинския свят, но хиляди алтернативни лекари по целия свят са използвали рефлексологията за поколения, с изненадващо положителни резултати.
При терапията се стимулират повече от 7000 различни нервни окончания в една сесия, като по този начин се увеличава тяхната функция и реактивност.

Акупресурата е древна форма на лекарство, което е води началото си от традиционната китайска медицина. Практикува широко по целия свят. Но освен просто коригиране на недостатъци в нашите вътрешни органи, акупресура разполага с голям брой други ползи за тялото ни.
Акупресурата е наука за прилагане на лек натиск върху определени зони или точки по тялото, които отговарят на различни органи и мускули. Науката се основава на убеждението, че цялото тяло е съставено от жизнената енергия, наречена “ чи „, която протича през тялото по невидими линии или „меридиани“. Когато тези меридиани са блокирани, тялото заболява. Тук е мястото, където акупунктурата може да помогне. Тя не само деблокира тези области, но също така помага на тялото да функционира нормално.

Помага за бързото оздравяване:

За акупресурата е известно, че за да освободи мускулното напрежение, насърчава циркулацията на кръвта и подобрява жизнената сила и енергия на организма. Така че, ако страдате от заболяване, за което се препоръчва акупресурата може да ви помогне да се излекува по-бързо.

Облекчава болката:

Акупресурата е чудесен начин за облекчаване на болката. Когато се приложи налягане върху точката, съответстваща на болката, тялото реагира чрез освобождаване на блокажите в тази област, за да помогнете с облекчаване на болката. Друга причина, поради която помага е, че чрез прилагане на натиск върху съответната точка, циркулацията на кръв, се увеличава, за да помогне за облекчаване на болката.

Прави ви по-спокойни:

Според вярванията на китайската медицина, когато всичките меридиани са отблокирани това помага, за да ви направи по-спокойни и тялото ви е по-способно да се справи със стрес.

Освобождава мускулното напрежение:

Акупресурата помага за облекчаване на напрежението в мускулите чрез стимулиране на дейността на нервите. Тя също така помага за намаляване на нивата на стрес и релаксира цялото тяло, помага при освобождаването на напрежението.

Популяризира правилната циркулация на кръвта:

Когато се използва правилно акупресура помага за насърчаване на циркулацията на кръвта. Когато се прилага натиск на определени точки тя помага в активиране и отваряне на потока на кръвта в кръвоносните съдове, под кожата. Това увеличение на кръвния поток помага на почти всички органи в тялото да се регенерират и работят оптимално.

Запазете час >>

Болкоуспокояващ масаж на цяло тяло плюс бонус
5 от 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *